Kergelt vürtsikas roog veise lõikudest

Koostis- ja maitseained: 1 pk (390g) Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõiked Šalottsibul 40g Värviline beebi porgand (võib kasutad ka tavalist porgandit) 80g Küüslauk 6g Värske chilli kaun 8g Tume soja 12g Vesi 80ml Sool Värske koriander 5g Seesami seemned Valmistamine: Pese beebiporgandid korralikult švammiga nii, et ei oleks mulda (jäta koor peale , kuna see [...]

By |2019-03-19T15:19:39+00:00märts 3rd, 2019|Kergelt vürtsikas roog veise lõikudest kommenteerimine on välja lülitatud

Sibula-kruubisupp veiselihaga

Koostis- ja maitseained 1 pakk Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõikeid 3-4 suurt sibulat (viilutatud) 1 porgand 4 küünt küüslauku 1 klaas veisepuljongit 1 spl veise- fondi 0,5 klaasi valget veini 1 klaas vett 0,5 klaasi kruupe 1 Loorberi leht piprateri soola Pese korralikult kruubid ning keeda need eraldi valmis. Küpseta lõiked pannil või ahjus oliivõli [...]

By |2019-03-19T15:33:07+00:00märts 3rd, 2019|Sibula-kruubisupp veiselihaga kommenteerimine on välja lülitatud

Panniroog lillkapsa ja brokkoliga

Koostis- ja maitseained 1 pk Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõikeid 1 sibul (peenikesteks tikkudeks lõigatud) 1 väike brokkoli 1 väike lillkapsas 3 spl sojakastet 2 spl austrikastet 200 ml keedetud vett 1tl mapuche indiaanlaste vürtsisegu soovi korral 1tl maisitärklist + veidi külma vett Veiseliha peab enne kasutamist kindlasti pool tundi toatemperatuuril seisma. Seejärel kuivata lihatükid [...]

By |2019-03-19T15:33:52+00:00märts 3rd, 2019|Panniroog lillkapsa ja brokkoliga kommenteerimine on välja lülitatud

Vokiroog paksoi, brokkoli ja veiselihaga

Koostis- ja maitseained: 1 pk Liivimaa Lihaveise mahe lihaveise lihalõikeid 1 brokkoli, väikesed õisikud eraldatud 200 g suhkruherneid 4 vart rohelist sibulat, haikutuna 2 küüslauguküünt, hakituna (võib kasutada ka Gourmet Gardeni küüslaugupastat) pöidlasuurune jupp ingverit (võib samuti lisada 1 tl Gourmet Gardeni toodet) 4 sl Hoisin kastet õli vokkimiseks 3 paksoid, lehed eraldatud  (võib asendada värske [...]

By |2019-03-19T15:34:31+00:00märts 3rd, 2019|Vokiroog paksoi, brokkoli ja veiselihaga kommenteerimine on välja lülitatud

Veiseliha salat värske kartuli ja meekastmega

Koostis- ja maitseained 1 pakk Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõikeid 300-350 g väikseid värskeid kartuleid 8 kirsstomatit või 3 tavalist tomatit 1 suur kurk 3 spl hakitud peterselli 40 g mandlilaaste 4 spl oliiviõli 2 spl balsamico äädikat 2 spl mett Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 10-15 minutit. Kurna ja lõika kartulid pooleks. Tükelda 1 [...]

By |2019-03-19T15:35:15+00:00märts 3rd, 2019|Veiseliha salat värske kartuli ja meekastmega kommenteerimine on välja lülitatud

Aasiapärane salat veiselihaga

Vaja läheb: Vokitud veiseliha salati juurde (3-4-le): 1 pakk mahe rohumaaveise lihalõikeid praadimiseks oliiviõli värskelt jahvatatud musta pipart tšillit (maitse järgi) ca 1 cm jupp ingverit Salat: 1 väiksem brokoli 1 punane paprika 1 kollane paprika oliiviõli 2 küüslauguküünt meresoola kaks peotäit rukola salatit 1 punane sibul Salatikaste: 1 laimi mahl külmpressitud oliiviõli (2x rohkem [...]

By |2019-03-19T15:35:53+00:00märts 3rd, 2019|Aasiapärane salat veiselihaga kommenteerimine on välja lülitatud