Veise pada

Kogus 4-le Koostis- ja maitseained: 1 pk (390g) Liivimaa lihaveise mahe pajakuubikut Porgand 120g Sibul 30g Küüslauk 8g Seller 30g Punane vein (pinot noir) 0,2l Veise puljong 0,3l Purustatud tomatid 100g Sool Pipar Loorber Tüümian Worchesteri kaste 20g murulauk Valmistamine: Puhasta ning koori köögiviljad. Lõika porgand ning seller suuremaks kuubikuks, sibul ning küüslauk umbes pöidla suuruseks. [...]

By |2019-03-19T15:24:54+00:00märts 3rd, 2019|Veise pada kommenteerimine on välja lülitatud

Hiinapärane veisehautis

Koostis- ja maitseained 1 pk Liivimaa Lihaveise mahe lihaveise pajakuubikuid 1-2 porgandit 100 g seeni 1 spl hakitud ingverit 2 hakitud küüslauguküünt Veidi tšillit 2 spl jahu 3 spl sojakastet 0,5 l veisepuljongit 0,5 tl Hiina 5-vürtsisegu (koriandriseemned, roheline aniis, nelk, apteegitill, kaneel) 0,5 tl palmisuhkrut rohelist sibulat Kuidas teha Kuumuta ahi 160-170 kraadini. Kuivata lihatükid esmalt [...]

By |2019-03-19T15:32:04+00:00märts 3rd, 2019|Hiinapärane veisehautis kommenteerimine on välja lülitatud