Osso bucco hautis

Traditsiooniline itaalia talumehe roog, mis on maailmas tuntust kogunud sellisel määral, et isegi loomast lõigatavaid koodi tükke nimetatakse Osso Bucco'ks. Koostis- ja maitseained 1 pakk Liivimaa Lihaveise osso buccot 1/2 spl jahu sool, pipar 25 g või 1 spl oliivõli 1 sibul, peeneks hakitud 1 porgand väikesteks tükkideks 1 sellerivars väikesteks tükkideks 1 küüslauguküüs 1 klaas [...]

By |2019-03-19T15:28:24+00:00märts 3rd, 2019|Osso bucco hautis kommenteerimine on välja lülitatud

Osso bucco täisterasinepikastmes

Koostis- ja maitseained: Lihaveise osso bucco tükid (4-5 liikmelisele perele soovitame võtta 2 pakki) võid värsket rosmariini küüslauku 1 petersellijuur (võib asendada ka lehtpeterselliga) 1/4 juursellerit 3 sibulat 4 loorberilehte 10 tera musta pipart 3 sl meresoola vett Pruunista pannil Liivimaa Lihaveise koodi lõigud ehk osso bucco, lisades või, värske rosmariini ja küüslaugu tükid. Pruunistamise [...]

By |2019-03-19T15:30:42+00:00märts 3rd, 2019|Osso bucco täisterasinepikastmes kommenteerimine on välja lülitatud