Veise pada

Kogus 4-le Koostis- ja maitseained: 1 pk (390g) Liivimaa lihaveise mahe pajakuubikut Porgand 120g Sibul 30g Küüslauk 8g Seller 30g Punane vein (pinot noir) 0,2l Veise puljong 0,3l Purustatud tomatid 100g Sool Pipar Loorber Tüümian Worchesteri kaste 20g murulauk Valmistamine: Puhasta ning koori köögiviljad. Lõika porgand ning seller suuremaks kuubikuks, sibul ning küüslauk umbes pöidla suuruseks. [...]

By |2019-03-19T15:24:54+00:00märts 3rd, 2019|Veise pada kommenteerimine on välja lülitatud

Osso bucco hautis

Traditsiooniline itaalia talumehe roog, mis on maailmas tuntust kogunud sellisel määral, et isegi loomast lõigatavaid koodi tükke nimetatakse Osso Bucco'ks. Koostis- ja maitseained 1 pakk Liivimaa Lihaveise osso buccot 1/2 spl jahu sool, pipar 25 g või 1 spl oliivõli 1 sibul, peeneks hakitud 1 porgand väikesteks tükkideks 1 sellerivars väikesteks tükkideks 1 küüslauguküüs 1 klaas [...]

By |2019-03-19T15:28:24+00:00märts 3rd, 2019|Osso bucco hautis kommenteerimine on välja lülitatud