Mahe lihaveise lihalõiked

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-03-03T12:05:58+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise lihalõiked kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe lihaveise pajakuubikud

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-02-19T10:04:17+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise pajakuubikud kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe rohumaaveise välisfilee steik

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-03-03T14:14:11+00:00september 7th, 2017|Mahe rohumaaveise välisfilee steik kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe lihaveise romsteek

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Preservation: +2  + 4 ° C.

By |2017-10-27T07:28:44+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise romsteek kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe rohumaaveise osso buco

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2017-10-27T07:29:15+00:00september 7th, 2017|Mahe rohumaaveise osso buco kommenteerimine on välja lülitatud