Liivimaa Lihaveise steik

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-03-03T14:15:05+00:00märts 3rd, 2019|Liivimaa Lihaveise steik kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe lihaveise lihalõiked

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-03-03T12:05:58+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise lihalõiked kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe lihaveise pajakuubikud

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-02-19T10:04:17+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise pajakuubikud kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe rohumaaveise välisfilee steik

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2019-03-03T14:14:11+00:00september 7th, 2017|Mahe rohumaaveise välisfilee steik kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe lihaveise romsteek

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Preservation: +2  + 4 ° C.

By |2017-10-27T07:28:44+00:00september 7th, 2017|Mahe lihaveise romsteek kommenteerimine on välja lülitatud

Mahe rohumaaveise osso buco

Koostisosad: mahe veiseliha. 100g tootes keskmiselt: energiat 477kJ/113kcal; rasvu 3,57g, sh küllastunud rasvhappeid 1,65g, monoküllastumata rasvhapped 1,15g; süsivesikuid 0g, sh suhkruid 0g; valke 20,08g, soola 0,2g. Soola sisaldus tuleneb ainult loodusliku naatriumi olemasolust. Säilitamine: +2  + 4 ° C.

By |2017-10-27T07:29:15+00:00september 7th, 2017|Mahe rohumaaveise osso buco kommenteerimine on välja lülitatud

Veise koot e Osso Bucco

Veise koot ehk Osso Bucco – veise koodilõigud. Ideaalsed tradistsioonilise veisehautise tegemiseks. Sobivad ka grillimiseks ja barbeque ahjus valmistamiseks.

By |2017-10-24T14:25:47+00:00oktoober 24th, 2017|Veise koot e Osso Bucco kommenteerimine on välja lülitatud

Välisfilee

Välisfilee – selja pikim lihas, mis on parim steikide valmistamiseks. Sellest veise osast lõigatakse kuulsat New York-steiki, nii kondiga kui kondita.

By |2017-10-24T14:25:44+00:00oktoober 24th, 2017|Välisfilee kommenteerimine on välja lülitatud

Kael

Looma üks liikuvamaid lihaskondi on kael. Iga kord, kui veis haarab uue rohulible järele, liigub ka kael. Sinu jaoks tähendab see seda, et lihas on kõõluseline, ehk täis kollageeni, ning lihaskiud on tugev. Aeglaselt sulades on see kollageen iga hautise esmatähtis osa, andes viimasele küllusliku maitse ning hea keha. Tänu tugevale kiule saab kaelalihast ka [...]

By |2017-10-24T14:25:45+00:00oktoober 24th, 2017|Kael kommenteerimine on välja lülitatud

Petite tender

Petite tender on endiselt üsna vähe tuntud lihas ning sellest on kahju, kuna petite tender on koos sisefileega looma kõige pehmemad lihased. Petite tender on osa veise abast ning paikneb kohe abasteigi kõrval. Petite tender sobib terve lihasena või medaljonidena grillimiseks või praadimiseks.

By |2017-10-24T14:25:45+00:00oktoober 24th, 2017|Petite tender kommenteerimine on välja lülitatud