Sibula-kruubisupp veiselihaga2019-03-19T15:33:07+00:00

Sibula-kruubisupp veiselihaga

Koostis- ja maitseained

  • 1 pakk Liivimaa Lihaveise mahe rohumaaveise lihalõikeid
  • 3-4 suurt sibulat (viilutatud)
  • 1 porgand
  • 4 küünt küüslauku
  • 1 klaas veisepuljongit
  • 1 spl veise- fondi
  • 0,5 klaasi valget veini
  • 1 klaas vett
  • 0,5 klaasi kruupe
  • 1 Loorberi leht
  • piprateri
  • soola

Pese korralikult kruubid ning keeda need eraldi valmis. Küpseta lõiked pannil või ahjus oliivõli ja pipraga. Pane potti sulama või ja lisa sibulad. Kuumuta neid pikalt õrnal tulel, nii et sibul karamelliseeruks ja muutuks magusaks. Lisa porgand ja küüslauk. Kuumuta mõnda aega. Lisa vein, loorber ja pipraterad. Kuumuta veel ja lisa lõpuks vesi ja puljong (vett ja/või puljongit võid lisada kas rohkem või vähem sõltuvalt kui paksu suppi tahad). Mõne aja pärast lisa liha ja kruubid.